Tiedotteet

Imatran SM-hiihdot

Sprintti (V)
Joni Mäelle ensimmäinen aikuisten sarjan SM-mitali, onnittelut! Marraskuussa tuli jo mitali Rovaniemen Suomen Cupissa.

Jonin sprintin mitali on Pohti SkiTeamille jo viides tällä kaudella. Jonin kahden mitalin lisäksi joukkue on saavuttanut kaksi Suomen Cupin viestimitalia. Vuokatissa hopeaa ja Vantaalla pronssia. Heikki Korpela oli Vuokatin sprintissä kolmas. SM-viestin viides sija Imatralla oli myös upea suoritus.

Viesti 4×10 km
Pohti SkiTeam oli viestissä 5:s. Sijoitus on SkiTeamin SM-viestihistorian toiseksi paras. Mitali jäi tällä kertaa vajaan minuutin päähän, eroa voittajaan Jämiin jäi 1,5 minuuttia.

Kakkosjoukkue oli 15., seurojen kakkosjoukkueista toiseksi parhaana. Kaikilta hiihtäjiltämme hyvä suoritus!

Voitto meni Jämin Jänteelle, Vantaan Hiihtoseura oli toinen ja Vuokatti Ski Team kolmas. Puijon Hiihtoseura oli neljäs ja Imatran Urheilijat kuudes.

SkiTeamin 1-joukkueessa hiihtivät Miikka Kinnunen, Heikki Korpela, Joel Ikonen ja Joni Mäki. 2-joukkue: Iiro Mikko Harju, Juho Halonen, Tuure Pesola ja Markus Järvenpää.

SkiTeamin molempien joukkueiden suoritus olivat hyviä. Viesti oli tasaisempi kuin aikaisempina vuosina ja mukana oli enemmän maajoukkuehiihtäjiä kuin esim. viime vuonna.

Viesti-cupissa SkiTeam on toisena, Jämi johtaa. Cupissa on vielä kaksi osakilpailua, parisprintti Äänekoskella ja 3×7,5 km viesti Ylitorniolla.

15 km (P)
SkiTeamin parhaana Heikki Korpela oli 17. Muiden sijoitukset: 26. Miikka Kinnunen, 28. Joel Ikonen, 41. Iiro-Mikko Harju, 43. Juho Halonen, 65. Roope Haapakangas.

Miesten sarjan mitalistit: Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen ja Anssi Pentsinen. Naisten kolmen kärki: Krista Pärmäkoski, Kerttu Niskanen ja Anita Korva.

Tulokset: https://www.hiihtoliitto.fi/suomen-cup/tulokset/imatra-2019/Näytä lisää

0