Tiedotteet

Lumileiri Ylläksellä ja Levillä

Seuraava SkiTeamin leiri käynnistyy perjantaina 14.11. Ylläksellä. Sinne lähtee kolme hiihtäjää, Markus, Tuomas ja Iiro-Mikko sekä valmennuspäällikkö Sauli. Pojat käyvät Ylläkseltä käsin Oloksen kisoissa. Porukka majoittuu SkiTeamin yhteistyökumppanin Jarmo Latvalan mökissä. Jarmo on osakkaana White Dream Centerissä ja omistaa Länsirajan Fysikaalisen hoitolaitoksen Kolarissa. Jarmo on syntyjään pyhäjärvisiä.

Leiri jatkuu sunnuntaina 16.11. Levillä (Kärsäkaira). Porukkaan liittyvät em. lisäksi, Miikka, Vilho, Roope, Jaakko  sekä Miikan valmentaja Aution Antti. Pohdin muista hiihtäjistä Levin leirille osallistuvat myös Kuukasjärven Merja sekä Parkkisen Harri ja Elisa. Leiri päättyy perjantaina 21.11., osa siirtyy sen jälkeen Rovaniemelle Suomen Cupin kisoihin, osa palaa kotimaisemiin.

Heikki harjoittelee Rovaniemellä, Jouni on viikonlopun Vuokatissa ja sen jälkeen harjoittelee kotioloissa Honkavuorella, Juho jatkaa harjoittelua Vuokatin maisemissa tämän ja ensi viikon (käy Oloksen ja Rovaniemen kisat, kuten Heikkikin).

Pohdin hopeasomparyhmä leireilee tulevan viikonlopun Vuokatissa.

 

 

 

0