Tiedotteet

Rovaniemen Cupin avauspäivä

Pohti SkiTeam jäi tavoitteesta Rovaniemen Suomen Cupissa! Tavoitteena oli saada kaksi hiihtäjää kymppisakkiin ja kaksi muuta vähintään 30 joukkoon.

Ristomatti Hakola hallitsi miesten 13,2 km perinteisen kilpailua. Olympiavoittaja Iivo Niskanen jäi lähes puoli minuuttia, Lari Lehtonen nousi Hakolan peesissä kolmanneksi jo 1.04 min. jääneenä. Perttu Hyvärinen oli neljäs ja Lauri Vuorinen viides.

Pohti SkiTeamin parhaana Joni Mäki hiihti sijalle 10, eroa Hakolaan tuli 2.19 min. Heikki Korpela oli 21:s, Miikka Kinnunen 22:s. Muiden sijoitukset: 49. Juho Halonen, 64. Roope Haapakangas ja 72. Iiro-Mikko Harju. Joel Ikonen ja Jaakko Halonen keskeyttivät.

Jonilla ja Heikillä oli huonoa tuuria. Jonilta katkesi sauva heti alkumatkasta, hän joutui hiihtämään yhdellä sauvalla pitkän ylämäkiosuuden ennen kun sain uuden sauvan tilalle. Heikiltä irtosi puolimatkassa sauvan kahva, hän joutui palaamaan ja hakemaan sauvan. Siinä tuhlaantui aikaa. Heikin suksikaan ei tänään pelannut parhaalla mahdollisella tavalla.

Keli oli vesisateesta johtuen haastava, huoltoryhmä onnistui haastavasta kelistä huolimatta suhteellisen hyvin.

Naisten kolmen kärki oli Krista Lähteenmäki. Johanna Matintalo ja Laura Mononen.

Sunnuntaina hiihdetään naisten ja miesten sprintit.

Kuvan mahdollinen sisältö: 3 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, ihmiset seisovat ja ulkoilma

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, ihmiset seisovat, ulkoilma ja luonto  Kuvan mahdollinen sisältö: 3 henkilöä, ulkoilma  Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, urheilee ja ulkoilma
0