Tiedotteet

Rovaniemen Suomen Cup 18.-19.11.2017

 

Joni Mäki valittiin Rukan mc-joukkueeseen!

Lauantainn perinteisen 9 km:lla Joni Mäki sijoittui kuudenneksi, kilpailun voiton vei Iivo Niskanen ylivoimaisesti jättäen toiseksi tullutta Ristomatti Hakolaa 27 sekuntia. Lauri Vuorinen oli kolmas (+35 sek.). Ville Nousiainen neljäs (+41) ja Anssi Pentsinen viides (+41). Joni jäi voittajasta 43 sekuntia.

Kolme muutakin SkiTeamin hiihtäjää sijoittui 30 sakkiin. Heikki Korpela oli 24:s, Miikka Kinnunen 26:s ja Lasse Paaakkonen 27:s. Muiden sijoitukset: 61. Iiro-Mikko Harju, 65. Jaakko Halonen ja 66. Vilho Moilanen.

Lauantain tulokset: http://live.time4results.com/…/2018/rovaniemi/la/8_0_15.html

Sunnuntaina hiihdettiin 15 km (V) takaa-ajona. Joni pääsi ladulle kolmantena kun lauantain kilpailussa hänen edellen sijoittuneet Hakola, Vuorinen ja Pentsinen jättivät kilpailun väliin.

Miikka Kinnunen oli Suomen Cupin sunnuntain 15 km takaa-ajokilpailussa parhaana Pohti SkiTeamin hiihtäjistä 16:sta. Miikka oli tyytyväinen hiihtoonsa, sijat 11-12 olivat otettavissa mutta loppumatkasta jalan puutuminen hillitsi hieman vauhtia. Vilho Moilanen oli 42:s ja Iiro-Mikko Harju 48:s. Maaliin hiihti 65 kilpailijaa.

Joni Mäki ja Lasse Paakkonen keskeyttivät jo alkumatkasta. Jonilla lauantain kilpailu painoi vielä jaloissa ja liian kova alkuvauhti Nousiaisen Villen peesissä oli kenties myös liikaa. Keskeyttäminen oli viisasta ajatellen jo perjantaina käynnistyvää Rukan MiniTouria. Lasselle jäi kisasta hyvä tuntuma jaksamisen suhteen. Säären puutuminen vähäisen vapaan hiihtotavan vuoksi aiheutti leikin heittämisen tällä kertaa kesken.

Heikki Korpela ja Jaakko Halonen eivät startanneet takaa-ajoon. Heikki parantelee harjoituslenkillä loukkaantunutta nilkkaansa. Seuraava kisastartti on hänellä suunnitelmissa vasta Vuokatin Skandinavia-cupissa kuukauden päästä.

Tulokset: http://www.hiihtoliitto.fi/…/…/files/24409/m_takaa-ajo_2.pd

Rovaniemen Suomen Cupin lauantain kilpailun kuudes sija sekä Oloksen sprintti olivat riittävät näytöt Jonin valinnalle ensi viikonlopun maailman-cup joukkueeseen Rukalle. Mukaan Suomen maastohiihdon ryhmään pääsi 15 naista ja 15 miestä. NImet liiton sivuilla, www.hiihtoliitto.fi.

  

0