Tiedotteet

Kilpailukausi lähestyy…

Pohti SkiTeamin hiihtäjät ovat leireilleet kesän aikana ahkerasti, sekä omana ryhmänä että kukin omilla leireillään. Alkukesästä Teamin ensimmäinen yhteisleiri oli Ylläksellä, White Dream Centerin toimiessa tukikohtana, heinäkuussa oli vuorossa Rukan leiri ja elokuussa Vuokatti. Parhaillaan (25.9.) on menossa testileiri Vuokatin maisemissa.

Yhteisleirien lisäksi hiihtäjät ovat olleet harjoittelemassa omilla leireillään ulkomailla. Korpelan Heikki oli heinäkuussa Italiassa, Halosen Juho ja Jaakko, sekä Kinnusen Miikka ja Pesolan Tuure Viron Otepäässä. Mäen Joni on leireillyt maajoukkueen mukana pariinkin eri otteeseen, ensi viikolla on edessä Ramsaun leiri. Korpelan Heikki lähtee harjoittelemaan kolmeksi viikoksi Italiaan.

Kilpailukauden avaukseen on aikaa enää viisi viikkoa! Kausi käynnistyy lokakuun 31. päivänä hiihdettävällä Vuokatin Suomen Cupin sprintillä. Seuraavana päivänä on vuorossa 3×6 km viesti. Molemmissa kilpailuissa odotukset SkiTeamin osalta ovat korkealla. Sprintissä odotetaan ainakin yhtä finaalipaikkaa ja viestissä sijoittumista viiden parhaan joukkoon.

Vuokatin avauskisaan järjestetään edellisvuosien tapaan Pyhäjärveltä linja-autokuljetus SkiTeamin yhden pääyhteistyökumppanin Tenhusen Liikenteen linja-autolla.

Avauskisaan saamme SkiTeamin fanituotteita mukaan, mm. SkiTeamin logolla varustettu laadukas toppatakki ja kaulahuivi.

Odotukset jo tulevalle kaudelle ovat korkealla, päätavoite on kuitenkin vasta kahden-kolmen vuoden päässä…!

P.s. Jonin Ramsaun leiri peruuntui sairastumisen vuoksi…

 

0