Tiedotteet

SkiTeam mukana Vantaan Suomen Cupissa

Pohti SkiTeam lähtee ensi lauantain Vantaan Suomen cupin 3×6,7 km viestiin yhdellä joukkueella. Joukkueen muodostavat Heikki Korpela, Vilho Moilanen ja Miikka Kinnunen. Varalla ovat Juho Halonen ja Iiro-Mikko Harju. Joni Mäki sai komennuksen maajoukkuetehtäviin Slovenian Planicaan. Siellä on ohjelmassa henkilöökohtainen sprintti ja pariviesti.

SkiTeamin nuorisoketju on Vantaalla mukana omissa katsastuksissaan. Tuure Pesola (M18) hiihtää lauantaina 10 km ja sunnuntaina sprintin. M20-sarjalaiset Roope Haapakangas ja Tuomas Nurkkala on ilmoitettu sunnuntain 21 km yhdistelmähiihtoon. Tuomas on ollut alkuviikosta kuumeessa, hänen osallistumisensa on vielä epävarmaa.

Miesten sunnuntain yhdistelmähiihtoon (21 km) osallistuvat Miikka Kinnunen, Heikki Korpela, Vilho Moilanen ja Iiro-Mikko Harju. Kilpailussa hiihdetään ensin 10,5 km perinteisellä ja sen jälkeen 10,5 km vapaalla hiihtotavalla.

Osa SkiTeamin hiihtäjistä kilpailee viikonloppuna muualla. Jaakko Halonen ja Jouni Komu lauantaina Kalajoen Junkkareiden kisoissa, matkana on 10 km perinteisellä sekä Markus Järvenpää hiihtää sunnuntaina samassa paikassa Himangan Urheilijoiden hiihdoissa (10 km vapaalla). Toivottavasti viikonlopulle ennustettu kova pakkanen ei toteudu.

Vantaalle ei lähdetty kahdella viestijoukkueella kun Joni sai maajoukkuekomennuksen. Nuorille annettiin keskittymisrauha sunnuntain oman ikäluokkansa kisoihin, muut keskittyvät harjoitteluun ja kilpailemaan lähempänä kotiseutuaan. Kauden toinen päätavoitteista, Imatran SM-hiihdot ovat kahden viikon kuluttua.

0