Tiedotteet

Vuokatin Suomen Cup

Sprintti
Niilo Moilanen oli Vuokatin Suomen Cupin sprintissä parhaana Pohti SkiTeamin hiihtäjänä kuudes.

Juuso Haarala karsiutui niukasti finaalista oltuaan omassa välierässään kolmas. Lopullinen sijoitus seitsemäs.Karsinnassa Niilo oli seitsmäs ja Juuso kolmas.

Eemil Juntunen oli lopputuloksissa 23:s (kars. 21:s) , Joel Ikonen 26:s (kars. 12:s), Iiro-Mikko Harju 40:s, Samppo Kumpumäki 42:s ja Matias Hyvönen 45:s. Joni Mäki ei hiihtänyt.
Naisten kärki: Jasmi Joensuu, Katri Lylynperä, Anne Kyllönen.

Viesti

Pohti SkiTeamin 1-joukkue, Juuso Mäkelä, Joel Ikonen, Juuso Haarala sijoittui Vuokatin Suomen Cupin tasaisessa viestissä neljänneksi. Eroa viestin voittaneeseen Jämin Jänteen joukkueeseen jäi vain 12,8 sekuntia. Imatran Urheilijat oli toinen ja Puijon Hiihtoseura kolmas.
SkiTeamin 2-joukkue hiihti myös hyvin, sijoitus oli yhdeksäs, Joukkueessa hiihtivät Niilo Moilanen, Iiro-Mikko Harju ja Eemil Juntunen. 3-joukkue Roope Haapakangas, Samppo Kumpumäki, Matias Hyvönen oli 26:s. Mukana oli 33 joukkuetta.
Ensimmäisen osuuden jälkeen SkiTeamilla oli kaksoisjohto. Niilo Moilanen oli osuuden nopein ja Juuso Mäkelä tuli vaihtoon toisena. SkiTeam sai kaksi osuusvoittoa kun Juuso Haarala oli ankkureiden nopein. Toisessa vaihdossa 1-joukkue oli neljäntenä ja 2-joukkue kuudentena.
Osuussijoitukset:
1: Mäkelä 2. – Ikonen 4. – Haarala 1.
2: Moilanen 1. – Harju 12. – Juntunen 14.

3: Haapakangas 30. – Kumpumäki 26. – Hyvönen 16.

Suomen Cup jatkuu kahden viikon kuluttua Taivalkoskella. Miehillä on ohjelmassa perinteisen hiihtotavan sprintti ja 15 km.

Kuvassa voi olla 2 henkilöä, seisovat ihmiset ja ulkoilu
Kuvassa voi olla 6 henkilöä, seisovat ihmiset ja ulkoilu
Kuvat: Ismo Aaltonen ja Jari Hankonen
0