Pohti SkiTeam ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 21. päivä syyskuuta Honkavuoren Hiisituvalla

Vuosikokokous hyväksyi edellisen kauden 2021-2022 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen.

Pekka Laajalahti valittiin jatkamaan seuran puheenjohtajana, tämä on Pekan neljäs kausi seuran peräsimessä. Ensimmäisen kerran hänet valittiin tehtävään kesällä 2019. Johtokunnassa erovuorossa olleet Jarkko Huttunen ja Pekka Päivärinta valittiin jatkamaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2022-2023 ja 2023-2024. Muut johtokunnan jäsenet ovat Jari Hankonen ja Lasse-Pekka Häkkinen. He ovat erovuorossa ensi vuoden vuosikokouksessa.

Johtokunta valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan ja sihteerin. Sihteeri voi olla sääntöjen mukaan johtokunnan ulkopuoleltakin.

Muut valinnat:
# Taloudenhoitaja / kirjanpitäjä Sonja Kauranen (Salamen Tili Oy)
# Toiminnantarkastaja Hannu ...

Lue lisää
0

Eemil Juntuselle SM-hopeaa!

Eemil Juntunen (kuvassa vas.) saavutti Rullahiihdon SM-kilpailussa hopeaa M20-sarjan vapaan hiihtotavan 16 km:lla Vuokatissa. Voiton vei Vuokatti Ski Teamiin Vehkalahdelta täksi kaudeksi siirtynyt Eero Rantala (kesk.), kolmas oli Puijon Hiihtoseuran Jalmari Bergqvist. Eemil jäi voittajasta 15 sek.
Miesten 16 km:lla Juuso Haarala oli 9:s, Joel Ikonen 16:s ja Iiro-Mikko Harju 27:s. Mestaruuteen hiihti Lauri Lepistö.
Lauantain miesten sprintissä Haarala ...
Lue lisää
0

Rullahiihdon SM-kilpailut 17.-18.9.2022 Vuokatissa

Viikonloppuna hiihdetään rullahiihdon Suomenmestaruuksista Vuokatissa.
Lauantaina kilpaillaan perinteisen hiihtotavan sprinttimestaruuksista ja sunnuntaina normaalimatkoilla vapaalla tavalla.
Pohti SkiTeamiltä viikonlopun mitalijahdissa on mukana kaikkiaan kahdeksan hiihtäjää. Miesten sprintin viivalle asettuvat Joni Mäki, Juuso Haarala, Niilo Moilanen, Joel Ikonen ja Matias Hyvönen. M20-sarjassa mukana ovat Eemil Juntunen ja Jirka Oja.
Sunnuntain 16 km:n (V) kisassa mestaruuksista mittelevät Mäki, Haarala, Moilanen, Ikonen, Hyvönen ja Iiro-Mikko Harju sekä M20-sarjassa Juntunen.
Kisoja voi seurata suorana IS-TV:n lähetyksistä.
Lue lisää
0

Vuosikokous 21.9.2022

Pohti SkiTeamin sääntömääräinen VUOSIKOKOUS pidetään keskiviikkona 21.9.2022 klo 18.00 Honkavuoren Hiisituvalla.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!

Lue lisää
0

Jirka Oja, Pohti SkiTeamin uusin vahvistus

 

 

 

 

 

M18-sarjassa viime keväänä nuorten SM-hiihdoissa 20 km perinteisen pronssia hiihtänyt Jirka Oja, 17, siirtyy Pohti SkiTeamiin alkaneelle kaudelle Kalajoen Junkkareista. Ojan sopimus on muotoa 2+1.

Kaudella 2022-2023 Oja hiihtää M20-sarjassa ja vahvistaa näin seuraa sekä erityisesti juniorteamia. Ojan siirto mahdollistaa myös vahvan viestijoukkueen M20-sarjaan koti SM-hiihtoihin Pyhäjärvelle tulevana talvena.

 

Kalajoelta kotoisin ...

Lue lisää
0

Joni Mäen olympiamitalijuhla 9.4.2022 Pyhäjärvellä

Joni Mäen olympialaisten pariviestin hopeamitalia juhlittiin lauantaina 9. päivä huhtikuuta Pyhäjärvellä Makasiinitorilla. Paikalla oli arviolta 200 – 300 henkeä. Tervehdyksen ja onnittelut juhlaan toivat ylitarkastaja Sari Virta Opetus- ja kulttuuriministeriöstä, Maria Sorvisto Suomen Hiihtoliitosta (johtokunnan varajäsen ja sääntöryhmän jäsen) sekä Pyhäjärven kaupungin edustajina kaupunginhallituk-sen varapuheenjohtaja Erkki Kärkkäinen ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Jarmo Halonen.

Juhlassa esiintyi St. Lake Ukulele Bros -yhtye, juotajana toimi Juha Vartiainen.

Juhlan järjestelyistä vastasivat Pohti SkiTeam ja Pyhäjärven kaupunki.

Kuvassa voi olla 1 henkilö ja seisova Lue lisää

0

Rovaniemen SM-hiihdot

Joni Mäki hiihti hopeaa mesten vapaan hiihtovan 10 km:lla. Iivo Niskanen voitti ja Remi Lindholm oli kolmas.Juuso Haarala oli 10., Miikka Kinnunen 15., Heikki Korpela 20., Joel Ikonen 22. ja Iiro-Mikko Harju 61.

Miesten 4×10 km viestissä Pohti SkiTeam 1-joukkue oli neljäs. Joukkueessa hiihtivät Juuso Mäkelä, Joni Mäki, Miikka Kinnunen ja Juuso Haarala. Voiton vei Jämin Jänne, toinen oli Puijon Hiihtoseura ja Imatran Urheilijat kolmas. Pohti SkiTeam kakkonen oli 10. (Niilo Moilanen, Heikki Korpela, Joel Ikonen ja Iiro-Mikko Harju).

50 km kilpailu: ...

Lue lisää
0
Page 1 of 57 12345...»